Specialsnickeriet i Tingsryd AB

Specialsnickeriet i Tingsryd AB
Om Företaget

I Tingsryd (södra Småland) startades Specialsnickeriet i Tingsryd AB under januari 1992 av fyra trävänner i 25-årsåldern, som bestämde oss för att satsa på egen firma. Vår affärsidé är att tillverka specialdesignade dörrar efter kunders egna önskemål i hög kvalité med tonvikt på produkter som kräver stort yrkeskunnande.

 

Vi arbetar helt efter kundens önskemål men hjälper gärna till med ritningar, tankar, idéer och tekniska lösningar om det skulle behövas. Arbetet utförs hantverksmässigt med traditionella – och toppmoderna snickerimaskiner på vår fabrik i Tingsryd.

 

Snabba ledtider och en hög leveranssäkerhet är ytterligare två starka konkurrensmedel.
Vårt kunnande spänner över hela snickeriskalan, där personlighet och hantverkstradition kombinerat med ny teknik, genomsyrar verksamheten.

 

Från vårt glasmästeri erbjuder vi företag, affärer och privatpersoner i Tingsryd med omnejd att sköta om deras glas behov. Vi säljer även uterum i aluminium.

 

Tillverkning av våra dörrar
Vi levererar helt färdiga produkter till våra kunder, från idé till färdig dörr. Ett noggrant handarbete som resulterar i en helt unik dörr, med snickarens sigill, som en kvalitetsstämpel

 

special
Vi finns i: Tingsryd
Tillverkning dörrar

Kontakta Jimmy Olsson

j99
Jimmy Olsson
Rulla till toppen