Att med kraften från driftiga, entreprenöriella smålänningar skapa ett företagsamt och attraktivt samhälle där företagare, medarbetare och invånare är stolta över att bo, verka och leva.

Kalender

juli 2024
måntisonstorfrelörsön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Här hittar du information om nätverksmöten, föreläsningar och andra events.

Är ett möte/event inte relevant för just dig? Eller har du inte möjlighet att delta?

Vidareförmedla gärna informationen till en kollega.

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi Företagare
Bro 22
362 97 Linneryd
Verksamhetsledare: Anne Engmann Sommer
Tel 0703-337228
kontor@viforetagare.com

Lär dig mer

Vanliga frågor

Vi lägger in både egna evenemang och andra som vi anser vara relevanta för våra medlemmar.

Har du en intern utbildning där det finns plats för fler kan vi också lägga upp det. Det kan exempelvis vara en truckutbildning eller HLR.

Våra egna nätverksmöten är en förmån för medlemmar i Vi Företagare.  Kontakta oss gärna om du vill höra mer.

Det är alltid individuellt men nedan ser du 10 bra anledningar:

 

Kunskapsutbyte: Ett möte eller en föreläsning ger dig chansen att utöka din kunskap eller lära dig om något nytt som kan vara till nytta för dig i framtiden.

 

Nätverkande: Genom att delta i ett möte eller en föreläsning får du möjlighet att träffa människor som delar liknande intressen och erfarenheter som du. Det kan leda till nya kontakter och möjligheter inom din bransch eller karriär.

 

Inspiration: En föreläsning eller ett möte kan inspirera dig att tänka kreativt och tänka utanför boxen, vilket kan gynna din personliga och professionella utveckling.

 

Motivation: Att höra om framgångshistorier eller ta del av de senaste trenderna inom din bransch kan öka din motivation och ge dig en extra energikick för att sträva mot dina mål.

 

Förnyelse av kunskap: Att delta i möten eller föreläsningar ger dig chansen att uppdatera din kunskap och få en bättre förståelse för olika ämnen.

 

Karriärmöjligheter: Att delta i möten eller föreläsningar kan ge dig insyn i nya karriärmöjligheter och hjälpa dig att utveckla de färdigheter som efterfrågas på arbetsmarknaden.

 

Personlig utveckling: Att delta i möten eller föreläsningar kan hjälpa dig att utveckla din självkänsla och självförtroende genom att lära dig nya sätt att tänka och hantera olika situationer som uppstår.

 

Uppdatering av trender: Genom att delta i föreläsningar och möten kan du hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna inom din bransch och föra det vidare till din arbetsplats.

 

Lika och jämbördig diskussion: att delta i möten kan ge alla en chans att diskutera och dela sina åsikter och få feedback på liknande problemställningar.

 

Kreativitet: när du deltar i möten får du chans att lyssna på andras problem och komma med nya lösningar samt idéer.

 

och dessutom är det trevligt att träffas!

Rulla till toppen