Medlemskap

Vi Företagare vill med kraften från driftiga, entreprenöriella smålänningar skapa ett företagsamt och attraktivt samhälle där företagare, medarbetare och invånare är stolta över att bo, verka och leva. Vi hoppas att du vill vara med!

Därför ska du gå med i Vi Företagare:

  • Tillsammans stärker och präglar vi utvecklingen i kommunen gällande näringslivsfrågor, bostäder, attraktivitet och utbildning.
  • Tillsammans skapar och berättar vi de goda historierna och sätter Tingsryd med alla dess orter på kartan. Detta gynnar inte bara oss som företagare men bidrar också till kompetensförsörjningen och att flera vill etablera företag eller bosätta sig i kommunen.
  • Du blir en del av en stark gemenskap som gör skillnad.
  • Du får möjligheten att nätverka med andra kunniga företagare, att utbyta erfarenheter, dela med dig och ge tillbaka.
  • Du lär känna andra företagare, potentiella nya samarbetspartners och kunder.
    Du får tips, råd och kunskap rörande företagande genom vårt nyhetsbrev som också informerar om aktuella seminarier, kurser och möten.
  • Du får tillgång till våra egna nätverk.

Välkommen som medlem i Vi Företagare!

Vad säger våra medlemmar

HR chef på Nelson Garden

Kirse Odin

HR nätverket har varit fantastiskt stöd för mig som ny HR chef på Nelson Garden. Jag började för knappt ett år sedan och hade då få kontakter till andra företag i Tingsryd. Det har varit ovärderligt med erfarenhetsutbyten och att lära känna andra HR ansvariga och chefer i trakten.

Medägare i Rolf Johanssons Schakt & Transport

Birgitta Johansson

Vi har varit medlemmar från när Vi Företagare startade och tyckt att det varit viktigt att vara med i en lokal företagarförening där man kan vara med och påverkar lokala frågor samt få information tillbaka. Det är också ett sätt att träffa andra företagare och hitta gemensamma frågor att driva som rör det lokala företagsklimatet och som samtidigt blir till en nytta för vårt företag.

Text inte klar än

Xx

Xx

Safety Manager på Fazer

Philip Holm

HR-Nätverket är ett utmärkt forum där man kan utbyta erfarenheter med varandra, för att kunna vidareutveckla sin egen verksamhet.

Vi Företagares egna nätverk

Vi Företagare fungerar som en plattform för dialog och gemensamt lärande för våra medlemmar. 

Som HR- eller ekonomiansvarig är man ofta ensam i sitt ansvar över verksamheten. Man saknar därför någon att bolla tankar och idéer med – eller utbyta erfarenheter med. Våra två nätverk för HR- respektive ekonomiansvariga ger kolleger möjligheter att hålla sig uppdaterad inom sitt område, ventilera aktuella frågeställningar och knyta nya kontakter.

Tid är en bristvara och ytterligare möten kan kännas betungande, men deltagare i våra nätverk ser dialogen som en klok investering både för den områdesansvariga personligen och för företaget.

Nätverken träffas 4 till 6 gångar per år beroende på deltagarnas önskemål. Varje möte är två timmar och äger rum på ett av de deltagande företag.

Det är kostnadsfritt att delta för medlemmar i Vi Företagare och vi startar gärna upp andra nätverk när behov/önskemål uppstår.

‘Bli en attraktiv arbetsgivare’. Workshopserie i samarbete med Almi. 

Vill du veta mer?

Du hittar mer information här på hemsidan – bland annat nedan under Vanliga frågor, men du är alltid mycket välkommen att kontakta någon från styrelsen eller Anne Engmann Sommer som är verksamhetsledare.

 

 

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi Företagare
Bro 22
362 97 Linneryd
Verksamhetsledare: Anne Engmann Sommer
Tel 0703-337228
kontor@viforetagare.com

Lär dig mer

Vanliga frågor

Vi Företagare är till för alla företagare som har ett intresse i utvecklingen av Tingsryds kommun och gärna vill engagera sig i den gemensamma uppgiften.

För varje företag som blir medlem står vi starkare.

Du fyller i formuläret ovan eller ringer oss på 070 333 72 28.

Den årliga avgiften består av medlemsavgift och serviceavgift.

Medlemsavgiften är 100 kr/år

Serviceavgiften beror på hur många anställda ni är:
Antal anställda Serviceavgift kr/år

0 – 1:       1 100 kr

2 – 4:       2 200 kr

5 – 10:     4 400 kr

11 – 20:    6 600 kr

21 – 40:  11 000 kr

41 – 80:  16 500 kr

81 – 100:  22 000 kr

101 -120: 25 000 kr

121-     : 30 000 kr

Serviceavgiften är avdragsgill i sin helhet och debiteras uppdelad 2 ggr/år.

Du betalar dessutom en insats på 500 kr som återbetalas om du lämnar föreningen.

Rulla till toppen