Orthex Sweden AB

Orthex Sweden AB

Orthex Group är en av Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter som gör vardag enklare.

Idag har Orthex Group kunder i 40 länder på fyra kontinenter. Gruppen äger tre egna fabriker och lanserar en mängd funktionella produkter varje år. Orthex Group har tilldelats flera prestigefyllda internationella designpriser, så som Red Dot och German Design Award, för sin harmoniska nordiska produktdesign. Gruppens varumärken inkluderar SmartStore™ (förvaringsboxar), GastroMax™ (köksprodukter) och Orthex™ (ett stort urval av produkter för hemmet och trädgården).

Orthex Group satsar på kvalitet, säkerhet och design hos sina produkter, samt på hållbara tillverkningsmetoder. Alla dessa områden utvecklas kontinuerligt. Företaget är certifierat enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015. Det innebär att man, inom ramen för vad som är tekniskt och ekonomiskt möjligt, kommer att bidra till ett hållbart samhälle. Målet är att göra vardagen enklare för kunderna med hjälp av praktiska och hållbara hushållsprodukter.

2021 granskades Orthex Group för och mottog ISO 45001 certifieringen för arbetsmiljö utöver de tidigare ISO 14001 och ISO 9001 certifieringarna.

Orthex Group utformar sina produkter för att göra vardagen njutbar, enligt filosofin att det praktiska är vackert.

Miljöansvar är viktigt för oss och vi arbetar aktivt för att hållbarhet ska vara en del av alla våra processer inom både produktion och logistikkedjan. Produkterna vi tillverkar är av högsta kvalitet och ska hålla i flera år och även årtionden. Vi arbetar ständigt för att hitta nya hållbara råmaterial och öka mängden återvunnet och förnybart material i vår produktion. Vårt mål är att ha en koldioxidneutral produktion år 2030.

Namnlös design (13)
Vi finns i: Tingsryd
Plasttillverkning

Kontakta Tobias Fohlin

Namnlös design (11)
Tobias Fohlin
Rulla till toppen